LEZZET GRILLROOM AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 152 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lezzet Grillroom Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 0:17 Kip was niet goed gebakken en het brood was nat waardoor het uit elkaar is gevallen..
5 jan 2023 om 21:14 Perfect, soep was alleen beetje opgevallen.
17 dec 2022 om 20:15 I cannot agree with the positive reviews. I ordered take away from the restaurant (chicken Lahmacun). I feel that I don’t have high expectations when ordering this type of take away and have never taken the time to write review for such an order, but
3 dec 2022 om 19:49 Prima eten
27 nov 2022 om 19:22 Het eten was vers en zeker goede kwaliteit en vers. Brood was vers . De smaak was ook goed alleen was het iets te neutraal. Voor de rest was ik tevreden ook werd het eten heel snel bezorgd.
25 nov 2022 om 21:04 Heel snel en vriendelijk bezorgd ! Broodje shoarma, Pilav (witte rijst), Bulgur (rooie rijst), Patat lekker en goeie porties alleen knoflooksaus te waterig. Rus salatasi (Russische salade) slechte kwaliteit/ ingrediënten/ smaak, niet kunnen eten !
8 nov 2022 om 10:38 Het eten kwam niet warm aan en er waren minder bakjes knoflooksaus dan we besteld hadden. Je moet voor ieder (klein!) bakje saus apart betalen, er zit standaard geen saus bij de shoarma. Jammer, dit moet beter kunnen.
28 okt 2022 om 20:57 heerlijk eten
25 okt 2022 om 23:15 Food is great quality, very tasty! From all the Turkish restaurants in West, this is the best food I ever get. Thank you!